Κίμιχ: «Μετά την απομάκρυνση του Κόβατς δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν πια»

Κίμιχ: «Μετά την απομάκρυνση του Κόβατς δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν πια»

Ο Τζόσουα Κίμιχ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό τόνισε πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες και η ομάδα πρέπει να κερδίσει.

Η Μπάγερν υποδέχεται αύριο (06/11 , 19:55) τον Ολυμπιακό και ο Τζόσουα Κίμιχ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς τόνισε πως η απομάκρυνση του Κόβατς από τον πάγκο των Βαυαρών είναι αποτυχία και των παικτών, ενώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο αμυντικός της Μπάγερν μίλησε για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας και ανέφερε πως θα πρέπει να λυθούν, ενώ μίλησε και για τον υπηρεσιακό τεχνικό των Βαυαρών και πιθανή μονιμοποίηση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόσουα Κίμιχ:

Για την απομάκρυνση Κόβατς: «Δεν ήταν εύκολο και για μας. Μια απόλυση προπονητή είναι αποτυχία και για τους παίκτες. Σημαίνει πως κι εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βελτιωθούμε. Η βασική ευθύνη ανήκει πλέον σε μας, τους παίκτες. Δεν υπάρχει άλλοθι ή δικαιολογία για κανέναν πια. Η δικαιολογία του προπονητή δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να κερδίσουμε. Όπως και να έχει, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Για τα αμυντικά προβλήματα: «Έχουμε τραυματίες και τιμωρημένους. Τα προβλήματα υπήρχαν πάντα και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Θα πρέπει όμως να αρχίσουμε να το κάνουμε, να αμυνόμαστε καλύτερα και να μην χρειάζεται να βάζουμε τρία γκολ σε κάθε ματς για να κερδίζουμε»

Για τον Χάνσι Φλικ και το ενδεχόμενο να μείνει ως το τέλος της σεζόν: «Δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα δύο αυτά ματς, με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ, με εκείνον στον πάγκο. Μετά θα δούμε τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ