Χαραλαμπίδης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Χαραλαμπίδης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι η Ντιζόν πήρε τη νίκη επειδή οι παίκτες της έβαλα μεγάλα τρίποντα στο τέλος του παιχνιδιού.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της και στεναχωρημένος για την ήττα του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Χαλαραμπίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι οι Γάλλοι ήταν πιο εύστοχοι στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι όταν χάνουμε ένα παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με ρεκόρ 0-3, προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε καλό αμυντικό πλάνο, μέχρι το σημείο που η Dijon έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Ο Holston είχε μερικά σημαντικά τρίποντα στο τέλος και γενικά είχαν δύο σουτ από τα 8-9 μετρά. Φυσικά και αυτά είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Είμαι απογοητευμένος, όχι επειδή χάσαμε, αλλά επειδή οι παίκτες μου προσπάθησαν και δεν πήραν αυτό που άξιζα, κατά την γνώμη μου.

Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι να δούμε τα λάθη μας, για να μην τα ξανακάνουμε στο μέλλον. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν. Μπορεί να είχαν μερικές κακές στιγμές, αλλά νομίζω ότι θα το βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο 0-4: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε εντάξει, η ζωή συνεχίζεται. Αν έχουμε το μαχητικό πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα παλέψουμε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχει μια ομάδα για να βελτιωθεί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ