Πενιαρόγια: «Η ΑΕΚ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BCL»

Πενιαρόγια: «Η ΑΕΚ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BCL»

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο Τετάρτη (13/11) στις 19:00 την Μπούργος και για το παιχνίδι μίλησε ο τεχνικός της, Χοάν Πενιαρόγια, τονίζοντας ότι η Ένωση είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπούργος στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League την Τετάρτη (13/11, 19:00) και ο προπονητής της αντιπάλου της Ένωσης, Χοάν Πενιαρόγια αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Μπούργος τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βάλει τέλος στις κακές εμφανίσεις.

Μάλιστα ο Ισπανός λίγο πριν την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα δήλωσε ότι βλέπει το ματς του ΟΑΚΑ σαν μια μεγάλη ευκαιρία κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

«Η ΑΕΚ είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Basketball Champions League. Εμείς όμως βλέπουμε το παιχνίδι ως μια ευκαιρία να βάλουμε τέλος στις κακές εμφανίσεις. Τι καλύτερο από το να επιστρέψεις στο σωστό δρόμο, με μία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο;» τόνισε ο Πενιαρόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ