Κακλαμανάκης: «Ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες η Μπούργκος, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της»

Κακλαμανάκης: «Ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες η Μπούργκος, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπούργκος για την πέμπτη αγωνιστική του Basketball Champions League έκανε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (13/11, 19:00) την Μπούργκος για την πέμπτη αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η Μπούργκος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να χτυπήσουν τις αδυναμίες της, ενώ μίλησε για τους Κλαρκ και Μακφάντεν οι οποίοι είναι οι παίκτες – κλειδιά της ισπανικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κακλαμανάκης:

«Έχει στρώσει η ψυχολογία θέλουμε να συνεχίσουμε ο σερί νικών. Παίζουμε με ποιοτικούς παίκτες όμως πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση».

Για την Μπούργκος: «Θα έρθει πιο αποφασισμένη εδώ για να κάνει μια νίκη. Είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες»

Για τον Κλάρκ: «Θα πρέπει να τον περιορίσουμε πολύ στην επίθεση αλλά και στην δημιουργία. Είναι ομαδική η προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουμε».

Για τον Μακφάντεν: «Ο ΜακΦάντεν είναι πολύ καλός παίκτης και σκόρερ. Πρέπει να τον χτυπήσουμε και στις αδυναμίες του όπως και όλη την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ