Το… ευχαριστώ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον γουρλή Σφιντέρσκι: «Τα λέμε την επόμενη φορά» (pic)

Το… ευχαριστώ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον γουρλή Σφιντέρσκι: «Τα λέμε την επόμενη φορά» (pic)

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είδε από κοντά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρίντιζι για το Basketball Champions League και η ΚΑΕ τον προσκάλεσε και στο επόμενο παιχνίδι... για γούρι.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποφάσισε να περάσει το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ προκειμένου να δει το παιχνίδι με την Μπρίντιζι για το Basketball Champions League. Ένα παιχνίδι στο οποίοι ο δικέφαλος επικράτησε με 95-91 για την πέμπτη αγωνιστική.,

Ο νεαρός Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, έδωσε το παρών στο PAOK Sports Arena, στηρίζοντας τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών του Δικεφάλου και αποδείχτηκε… γουρλής, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Κάρολ Σφιντέρσκι, φαίνεται ότι μας έφερες τύχη σήμερα. Τα λέμε την επόμενη φορά», ανέφερε το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που συνοδεύοντας από την φωτογραφία του νεαρού Πολωνού ποδοσφαιριστή.

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1194338020276596737?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1194338020276596737&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2F658514_efere-goyri-o-sfinterski-ston-mpasketiko-paok-pic

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ