Τα μέτρα ασφαλείας για το ΑΕΚ – Χάποελ

Τα μέτρα ασφαλείας για το ΑΕΚ – Χάποελ

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ματς κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ματς κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη Ασφαλείας και Μέτρων Τάξης, στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/12, 21:30), στο BCL, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν οι Γιώργος Χήνας (Team Manager), Hλίας Μπόβαλης (Operation Manager), Eυάγγελος Χριστακόπουλος (Υπεύθυνος Ασφαλείας), ενώ παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Χάποελ Ιερουσαλήμ, της Αστυνομίας και της Διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό, ισχύει η παρότρυνση της ΑΕΚ BC για όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων από τους οπαδούς της ΑΕΚ, προκειμένου να μη προκληθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, αλλά και για την έγκαιρη και ομαλή μετάβαση των οπαδών στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε γνωστό, ότι 320 φίλοι της Χάποελ πρόκειται να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση, και γι’ αυτό το λόγο έχει προβλεφθεί ειδική μέριμνα για την πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Καλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ, σ’ αυτή την κομβική αναμέτρηση ειδικών συνθηκών να τηρήσουν τα προβλεπόμενα και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, που μας χαρακτηρίζει επί 4ετία στη διοργάνωση. Η ομάδα μας επιβραβεύεται διεθνώς, με τις επιδόσεις της, εντός και εκτός παρκέ, και αυτό συνιστά σημαντική κατάκτηση, που φέρει και τη σφραγίδα του λαού της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ