Χαραλαμπίδης: «Από την αρχή, είναι ψυχολογικό το θέμα -Δίκαιη η νίκη της Φάλκο»

Χαραλαμπίδης: «Από την αρχή, είναι ψυχολογικό το θέμα -Δίκαιη η νίκη της Φάλκο»

Στο ψυχολογικό πρόβλημα που έχει η ομάδα του από την αρχή της σεζόν αναφέρθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά την ήττα από την Σομπατέλι την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Ακόμη μία ήττα για τον ΠΑΟΚ στο BCL, αυτή τη φορά από την Σομπατέλι με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να στέκεται στο ψυχολογικό πρόβλημα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Φάλκο. Κατά τη γνώμη μου, άξιζε να νικήσει επειδή της επιτρέψαμε να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεν πιστεύω ότι με τον τρόπο που παίξαμε, έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το αν η ομάδα έχει και ψυχολογικό θέμα πλέον, μετά από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Από την αρχή, ήταν ψυχολογικό το θέμα και τώρα, εξακολουθεί να είναι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι, μετά το Περιστέρι, τη Μπεσίκτας και το Λαύριο, που βρισκόμαστε πολύ πίσω στο σκορ και αυτό, είναι το έναυσμα για να ξεκινήσουμε να παίζουμε πολύ μεγάλη ενέργεια, να βγάζουμε πάθος, να προσπαθούμε να λειτουργήσουμε αμυντικά κι επιθετικά. Αυτό πλέον, δε μπορεί να λειτουργήσει, γιατί βρισκόμαστε συνεχώς πίσω στο σκορ και τότε συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Το παίρνω και προσωπικά, κατά πόσο πρέπει να πείσω τους παίκτες μου, ότι αυτό, πρέπει να γίνεται από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού».

Για την αμυντική εικόνα και αν μπορεί να αλλάξει με αυτό το ρόστερ: «Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους με το συγκεκριμένο ρόστερ, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αμυντικά. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, σε σχέση με το δεύτερο, από την ενέργεια που έβγαζε, ήταν εντελώς διαφορετική και αυτό έχει να κάνει με το ότι βρισκόμαστε ε μειονεκτική θέση και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να αντιδράμε από την πρώτη στιγμή. Θα ξαναπώ κάτι για το ρόστερ. Όσοι είναι ΠΑΟΚ, όσοι νιώθουν αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα, χρειάζεται να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Μιλάω για όλους, από φιλάθλους, από σταφ, από διοίκηση. Πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ