Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λόρενς

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λόρενς

Ο Ιωνικός δεν μπορούσε να καλύψει (οικονομικά) το συμβόλαιό του κι ο Λόρενς επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς συμφώνησε με τη Βόννη.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Γιουτζίν Λόρενς μπορεί να μην είχε… βγάλει μάτια, αλλά πέτυχε 7 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε 1 μπλοκ, 2 κλεψίματα για μόλις 1 λάθος. Δεν ήταν εκθαμβωτικός, αλλά ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Ως εκ τούτου, στο άκουσμα ότι έφυγε από τον Ιωνικό, μπορεί να σκέφτηκαν ότι έχουν ένα… πρόβλημα λιγότερο, όμως φαίνεται ότι το έχει το… κάρμα του ΠΑΟΚ να βρίσκει μπροστά του τον Λόρενς.

Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε 6.4 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ στη φετινή Basket League, επιστρέφει στη Γερμανία, για λογαριασμό της Βόννης, την οποία είχε υπηρετήσει τη διετία 2014-16. Οι Γερμανοί συμμετέχουν στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League. Μάλιστα, ο «δικέφαλος» κλείνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, φιλοξενώντας (στις 4 Φεβρουαρίου) τη Βόννη.

Όσο για τη φωτογραφία που επιλέξαμε, Λόρενς και Πάντερ ξεκίνησαν με φιλοδοξίες τη φετινή περίοδο στη χώρα μας, αλλά κανείς εκ των δύο δεν… μακροημέρευσε. Ο ένας για λόγους τακτικής (δεν ταίριαξε στον Ολυμπιακό), ο άλλος επειδή δεν μπορούσε να καλυφθεί το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ