ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για Μπαντίρμα

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για Μπαντίρμα

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπαντίρμα (14/1, 19:00) για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε χτες στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου και πλέον κοιτάζει μπροστά. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την τουρκική Μπαντίρμα στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά πρωτιάς.

Σε αυτή της την προσπάθεια θέλει να έχει την βοήθεια του κόσμου, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη σημαντική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Μπαντίρμα (πρώην Μπάνβιτ), η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τρίτη (14/01/2020, 19:00), στο πλαίσιο του BCL.

Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» για διάκριση στη διοργάνωση αποτελεί πάντα βασική προτεραιότητα. Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ, που σταθερά μεγαλώνει την αγκαλιά του για να στηρίξει τις προσπάθειες παικτών και προπονητών, κρίνεται επιβεβλημένη. Η αναμέτρηση με αντίπαλο την ισχυρή τουρκική ομάδα δρομολογεί τις εξελίξεις, καθώς η κατάκτηση της κορυφής του ομίλου συνιστά βασική προϋπόθεση για την πορεία της Ομάδας μας.

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ