Παπαθεοδώρου: «Η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα»

Παπαθεοδώρου: «Η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα»

Πρόβλημα στη νοοτροπία εντόπισε μετά την ήττα από την Μπαντίρμα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΚ από την Μπαντίρμα στο ΟΑΚΑ με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην ψάχνει δικαιολογίες και να στέκεται στην κακή νοοτροπία που έχουν οι παίκτες του κυρίως μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Γι αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το ματς».

Για τις περιστροφές της ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν 4 παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ