Με Ζήση στην Ισπανία η ΑΕΚ

Με Ζήση στην Ισπανία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Μπούργος και την Τρίτη θα πετάξει για Ισπανία με τον Νίκο Ζήση να είναι κανονικά στην αποστολή.

Με τον Νίκο Ζήση να προπονείται για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπούργος. Η Ένωση θα «πετάξει» το πρωί της Τρίτης για την Ισπανία με τον Έλληνα γκαρντ να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Παρόντος του Νίκου Ζήση, θα ταξιδέψει η «Βασίλισσα» για την Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα για το Μπούργκος του… (πολυδιαφημισμένου) ήρωα της Καστίλης, Ελ Σιντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο πρωί (Τρίτη, 21/01), στις 09:05, για Μπούργκος μέσω Μαδρίτης. Η αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο την τοπική ισχυρή ομάδα, στο πλαίσιο του ΒCL, θα διεξαχθεί στις 21:30 (ώρα Ελλάδος), στο ανακαινισμένο Coliseum Burgos των 9.352 θέσεων.

Η σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας», στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, η πρώτη επίσημη του Ζήση με τη φανέλα της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ