Βόιγκτ: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο»

Βόιγκτ: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Βόννης για την ΑΕΚ ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Βόννη (10/3 21:00) για το δεύτερο ματς της φάσης των «16» του BCL και θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-0 και να τελειώνει τη σειρά.

Ο προπονητής των Γερμανών, Ουίλ Βόιγκτ, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι, στάθηκε στην ποιότητα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» σαν ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Το βλέπεις αυτό σε παίκτες όπως ο Μάριο Τσάλμερς, ο Μάρκους Σλότερ ή ο Γιόνας Ματσιούλις. Αυτό κάνει τόσο δύσκολο να προετοιμαστούμε για να τους αντιμετωπίσουμε. Πάντως πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς, αν ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ»

Από την πλευρά του ο γκαρντ της Βόννης, Γιοσίκο Σαϊμπού δήλωσε:

«Θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει στην Αθήνα από το να κάνω ρεκόρ πόντων (19π.). Πάντως κάναμε γενικά μια καλή εμφάνιση, αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντ. Η ΑΕΚ είχε 13 ριμπάουντ περισσότερα και αυτό είναι μεγάλη διαφορά, ειδικά αν έχεις απέναντί σου μια από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε ως τώρα. Είναι σημαντικό να παίξουμε ξανά με υψηλή ένταση και να παλέψουμε πάλι. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τη σειρά σε τρίτο ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ