Κεκλεισμένων των θυρών το Βόννη – ΑΕΚ (pic)

Κεκλεισμένων των θυρών το Βόννη – ΑΕΚ (pic)

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση της Βόννης με την ΑΕΚ (10/03, 21:00) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο λόγω του κορωνοϊού.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Βόννη (21:00) για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των «16» του BCL και όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.

Αν και αρχικά φαινόταν πως το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν κάτι που σημαίνει φυσικά ότι η Ένωση δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της που είχαν ταξιδέψει από πολλά μέρη της Ευρώπης για το συγκεκριμένο ματς.

Η ραγδαία εξάπλωση του ιού οδήγησε το BCL σε αυτή την απόφαση με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει:

«Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών των αποφάσεων του Βόρειου Ρήνου και της Βεστφαλίας, σχετικά με την εξάπλωση του ιού COVID-19, ο αγώνας για τους «16» του BCL, Βόννη-ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για απόψε το βράδυ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της «Βασίλισσας» για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους ή καθ’ οδόν για το “Telekom Dome”, ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.

Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ