Περιστέρι – Χάποελ Ιερουσαλήμ 73-79

Περιστέρι – Χάποελ Ιερουσαλήμ 73-79

Άφησε να χαθεί ένα ημίχρονο κι όταν έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση, δεν είχε υποστήριξη από το… πυροβολικό το Περιστέρι. Πέρασε η Χάποελ.

Ήταν εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή του, καθώς η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, μια από τις πιο πλούσιες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Περιστέρι μετά το 73-79 ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή του διαδρομή, καθώς οι Ισραηλινοί με 2-0 νίκες πέρασαν στους «8». Και την ολοκληρώνει με… ψηλά το κεφάλι και με το «γαμώτο» για μια… χαμένη ευκαιρία.

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης»… απουσίαζαν το πρώτο ημίχρονο από τον αγώνα. Νωθροί, ενδεχομένως επηρεασμένοι από την απουσία του κόσμου, βρέθηκαν να χάνουν με 28-46, καθώς η παρέα του Κάτας δεν αφήνει ευκαιρίες να πάνε χαμένες και δεν συγχωρεί. Προσθέστε κι έναν καβγά ανάμεσα στον Κέιν και τον Μορέιρα κι έχετε μια συνολικά κακή εικόνα, η οποία άλλαξε άρδην στο δεύτερο μισό.

Η δράση των Φελντέιν και Μπράουν ήταν εκτός ελέγχου από την ελληνική άμυνα, αλλά αίφνης στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι σίγησαν. Με επιμέρους σκορ 19-7 το Περιστέρι ξαναμπήκε στο κόλπο κι έδειξε ότι με πάθος στο πίσω μέρος του γηπέδου και καλές επιλογές στην επίθεση, μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Μόνο που οι καλές επιλογές ενίοτε δεν αρκούν.

Όσο κι αν προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι με 4/26 τρίποντο (15.3%) δεν μπορούσαν να νικήσουν τη Χαποέλ. Ο Τόμας πέτυχε καθοριστικό τρίποντο, ο Μπράουν πήρε όλες τις επιθέσεις στο τέλος και τις ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ σε μια από τις επιθέσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα, με τον χρόνο να λιγοστεύει και στο ταμπλό να απομένουν δευτερόλεπτα, ο Βασιλόπουλος έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα, από την πάσα του Σαλούστρου και κάπου εκεί χάθηκε κι η τελευταία ελπίδα ανατροπής.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 28-46, 47-53, 73-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ