Λιμόζ: «Το BCL έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης»

Λιμόζ: «Το BCL έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης»

Ο πρόεδρος της Λιμόζ, Ιβ Μαρτίνεζ, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της ομάδας του και την ένταξή της στο Basketball Champions League.

Μία ακόμα ομάδα με μεγάλη ιστορία εντάχθηκε στο BCL της FIBA, με την γαλλική ομάδα να ακολουθεί και τις υπόλοιπες που πραγματοποίησαν την διαδρομή Eurocup-Basketball Champions League.

Μαζί με την Γαλατά και οι Λιμουζό εισήχθησαν στην διοργάνωση της FIBA, με τον πρόεδρο της, Ιβ Μαρτίνεζ, να αναλύει το σκεπτικό της ομάδας του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με το Basketball Champions League για τα επόμενα χρόνια, γιατί επιτρέπει στον σύλλογο να δει το μέλλον του στις διεθνείς διοργάνωσεις με διάρκεια και σταθερότητα. Η απόφασή μας προέκυψε από μία σειρά παραγόντων. Πρώτον, μπήκαμε σε μία διοργάνωση που κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης κι έχει ισχυροποιηθεί με κοινούς επενδυτές με το ΝΒΑ και περιλαμβάνει πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στο πρωτάθλημά μας, την LNB, που έχει φτιάξει το καλεντάρι της σε αρμονία με αυτό της FIBA. Τέλος, πήραμε αυτή την απόφαση γιατί πρέπει να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή ιστορία της Λιμόζ» ήταν τα λόγια του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ