Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λιμόζ: «Το BCL έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης»

Ο πρόεδρος της Λιμόζ, Ιβ Μαρτίνεζ, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της ομάδας του και την ένταξή της στο Basketball Champions League.

Λιμόζ: «Το BCL έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης» | to10.gr

Μία ακόμα ομάδα με μεγάλη ιστορία εντάχθηκε στο BCL της FIBA, με την γαλλική ομάδα να ακολουθεί και τις υπόλοιπες που πραγματοποίησαν την διαδρομή Eurocup-Basketball Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζί με την Γαλατά και οι Λιμουζό εισήχθησαν στην διοργάνωση της FIBA, με τον πρόεδρο της, Ιβ Μαρτίνεζ, να αναλύει το σκεπτικό της ομάδας του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με το Basketball Champions League για τα επόμενα χρόνια, γιατί επιτρέπει στον σύλλογο να δει το μέλλον του στις διεθνείς διοργάνωσεις με διάρκεια και σταθερότητα. Η απόφασή μας προέκυψε από μία σειρά παραγόντων. Πρώτον, μπήκαμε σε μία διοργάνωση που κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης κι έχει ισχυροποιηθεί με κοινούς επενδυτές με το ΝΒΑ και περιλαμβάνει πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στο πρωτάθλημά μας, την LNB, που έχει φτιάξει το καλεντάρι της σε αρμονία με αυτό της FIBA. Τέλος, πήραμε αυτή την απόφαση γιατί πρέπει να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή ιστορία της Λιμόζ» ήταν τα λόγια του