Βίρτους Μπολόνια: Το επόμενο της «χτύπημα» ο Άνταμς

Βίρτους Μπολόνια: Το επόμενο της «χτύπημα» ο Άνταμς

Ο ταλαντούχος Αμερικανός γκαρντ αφήνει την Μάλαγα για λογαριασμό των Ιταλών και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν κατάφερε να είναι την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς η διοργανώτρια αρχή όταν και πάρθηκε η τελική απόφαση για την διακοπή της φετινής σεζόν, συμφώνησε με τους μετόχους της να παραμείνουν οι ίδιες ομάδες και τη σεζόν 2020-21.

Από το Eurocup λοιπόν – ή και μέσω Wild Cup – η ιταλική ομάδα θα προσπαθήσει να… επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για αυτό προχωράει σε μεταγραφές που θα την ανεβάσουν κι άλλο επίπεδο, προσθέτοντας εξαιρετικούς παίκτες γύρω από τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Οι Ιταλοί λοιπόν απέκτησαν από την Μάλαγα τον εντυπωσιακό Τζος Άνταμς για την επόμενη σεζόν. Ο ύψους 1,88μ. πλέι μέικερ συμφώνησε με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πήγε στην Μπολόνια για να προσφέρει τα αθλητικά του στοιχεία και την… εκρηκτικότητά του. Ένας παίκτης που ψάχνει την… εκτόξευσή του και μπορεί να αποτελέσει έναν γκαρντ που διαθέτει τα στοιχεία για να αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα.

Ο Άνταμς τόνισε για αυτήν την ευκαιρία ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια της Βίρτους Μπολόνια. Παρακολούθησα την προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη σεζόν και αγάπησα τον κόσμο, αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Όπως μου είπαν κάποιοι νέοι συμπαίκτες μου, έχουμε… εκκρεμότητες την νέα σεζόν. Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ με τη φανέλα της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ