Η Μπαρτσελόνα «άλωσε» την Μαδρίτη και έσπασε το αήττητο της Ρεάλ (87-82)

Η Μπαρτσελόνα «άλωσε» την Μαδρίτη και έσπασε το αήττητο της Ρεάλ (87-82)

Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 87-82 της Ρεάλ στην Μαδρίτη και έβαλαν τέλος στο σερί των 14 συνεχόμενων νικών της Βασίλισσας.

Με τον Νίκολα Μίροτιτς να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί επικράτησαν της Ρεάλ στην Μαδρίτη με 87-82 για την 16η αγωνιστική της Liga Endesa και έβαλαν τέλος στο αήττητο των Μερέγχες. Η Βασίλισσα πριν το αποψινό παιχνίδι μετρούσε 14 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!

Οι Μπλαουγκράνα αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, είχαν καλύτερες επιλογές στην επίθεση και άλωσαν την έδρα της Ρεάλ, με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει νταμπλ νταμπλ, έχοντας 26 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νικ Καλάθη ανέβηκε στο 13-3 και βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από την Ρεάλ και την Τενερίφη.

Οσον αφορά στον Ελληνα γκαρντ, ο διεθνής άσος αγωνίστηκε για 24 λεπτά και είχε 7 πόντους με 2/6 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε 4 ριμπάουντ, έβγαλε 3 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κούριτς, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 πόντους.

Από τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σέρχιο Γιουλ με 14, ενώ 12 είχε ο Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Τομά Ερτέλ, που είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του φλερτ με την Ρεάλ, δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μένοντας εκτός δωδεκάδας.

Δεκάλεπτα: 22-23, 46-46, 65-64, 82-87

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ