Μπαρτσελόνα : Τέλος κι επίσημα ο Αλόνσο, σενάρια για Γιούλμπε

Μπαρτσελόνα : Τέλος κι επίσημα ο Αλόνσο, σενάρια για Γιούλμπε

Η Μπαρτσελόνα μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σίτο Αλόνσο.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό Σίτο Αλόνσο. Ο έμπειρος κόουτς αντικατέστησε το καλοκαίρι του 2017 τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο των Καταλανών, όμως τα αποτελέσματά του και η εικόνα της ομάδας στο παρκέ δεν έπεισαν και έτσι πλέον οι μπλαουγκράνα, μεσούσης της σεζόν, καλούνται να βρουν νέο «καπετάνιο».

Αφορμή για την απομάκρυνση του ήταν η ήττα με 24 πόντους από την Μπασκόνια  την Κυριακή (04/02). Αν και το πρόβλημα ήταν βαθύτερο με την Μπαρτσελόνα να έχει στην Euroleague ρεκόρ 7-14 και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αντικαταστάτης του Σίτο Αλόνσο, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, θα είναι πιθανότατα ο Άλφρεντ Γιούλμπε. Ο 58χρονος Καταλανός, ηγείται της Μπαρτσελόνα Β’ από το 2015 και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την πρώτη ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

https://twitter.com/FCBbasket/status/960589737751973889?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2Feuroleague%2Feuroleague-2017-18%2Farticle%2F430327%2Foristiko-telos-o-alonso-apo-tin-mpartselona

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ