Χίμκι : Η διοίκηση ακύρωσε το πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές

Χίμκι : Η διοίκηση ακύρωσε το πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές

Την ακύρωση του προστίμου που είχε σκεφθεί να επιβάλλει σε παίκτες και προπονητές αποφάσισε η διοίκηση της Χίμκι, όπως αποκάλυψε ο general manager της ρωσικής ομάδας. 

Την ακύρωση του προστίμου που είχε σκεφθεί να επιβάλλει σε παίκτες και προπονητές αποφάσισε η διοίκηση της Χίμκι, όπως αποκάλυψε ο general manager του συλλόγου, Πάβελ Αστάχοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα.

Το συγκεκριμένο πρόστιμο προέβλεπε «κούρεμα» ύψους 50% στους μισθούς παικτών και staff και είχε αποφασιστεί να ενεργοποιηθεί τον περασμένο Γενάρη, λόγω των -τότε- μέτριων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων της ομάδας της Μόσχας σε VTB League και Euroleague.

«Στην πραγματικότητα τα πρόστιμο ακυρώθηκε. Για την ακρίβεια, τους είχα πει ότι αν η ομάδα αλλάξει συμπεριφορά και δουλέψει, τότε το πρόστιμο θα ακυρωθεί. Δουλειά μου δεν είναι να επιβάλω πρόστιμα, αλλά να δίνω κίνητρα στην ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, είπα στους παίκτες ότι θα τους δώσω ένα μπόνους. Από τότε, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, καθώς οι παίκτες ανταποκρίθηκαν», ανέφερε αρχικά.

«Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και την καλύτερη πορεία μέχρι στιγμής στη VTB League, αλλά η νίκη στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, μας γεμίζει αισιοδοξία. Ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες, μπορούμε μέχρι το τέλος, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs», πρόσθεσε ο Αστάχοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ