Νάβαρο: «Θέλουμε να μείνει ο Γκασόλ, αλλά είναι δική του απόφαση»

Νάβαρο: «Θέλουμε να μείνει ο Γκασόλ, αλλά είναι δική του απόφαση»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη στο Final Four στοίχησε στους Μπλαουγκράνα το τρόπαιο.

H Mπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και πλέον σχεδιάζει τις κινήσεις της για την επόμενη χρονιά. Μια από τις προτεραιότητες των Μπλαουγκράνα είναι η παραμονή του Πάου Γκασόλ στο ρόστερ, ωστόσο όπως αναφέρε ο Χουάν Κάρλος Ναβαρό η υπόθεση του είναι αρκετά περίπλοκη.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι είναι δική του απόφαση αν θα παρεμείνει στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ παράλληλα έκανε την αποτίμηση της ομάδας στην Ευρωλίγκα, υποστηρίζοντας ότι ο τραυματισμός του Καλάθη στον ημιτελικό του Final Four κόντρα στην Αρμάνι της κόστισε τον τίτλο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Γκασόλ:«Ο Πάου μας είχε πει ότι θα πήγαινε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εμπιστεύτηκε τα πόδια του και ολοκλήρωσε τη σεζόν εξαιρετικά. Θα θέλαμε να συνεχίσει, αλλά είναι δική του η απόφαση. Τον έχουμε ρωτήσει ήδη και θα τον ρωτήσουμε ξανά, αλλά είναι περίπλοκο»

Για την πορεία στην Ευρωλίγκα:«Θα έβαζα βαθμολογία 9 με 9,5 στη φετινή σεζόν. Δυστυχώς στο Final Four δεν τα καταφέραμε, αφού τραυματίστηκε και ο Καλάθης, αλλά παλέψαμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ