Μόνο οι εμβολιασμένοι ξένοι θα παίζουν στο Ισραήλ!

Μόνο οι εμβολιασμένοι ξένοι θα παίζουν στο Ισραήλ!

Η συμμετοχή ενός ξένου παίκτη στο πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ θα έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση τον πλήρη εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Η νέα αγωνιστική περίοδος στο Ισραήλ θα έχει νέα δεδομένα για τους ξένους παίκτες που έρχονται να αγωνιστούν στην Λίγκα. Απαραίτητη προϋπόθεση της συμμετοχής του είναι να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού

Όπως αποκάλυψε το «Sport 5», οι ξένοι παίκτες που θα κλείσουν σε ομάδες της χώρας θα πρέπει είτε να είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού, είτε να έχουν αναρρώσει από αυτόν, ώστε να έχουν το δικαίωμα να λάβουν τη βίζα.

Από ‘κει και πέρα, όσοι παίκτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο καλούνται να υπογράψουν ένα έγγραφο, με το οποίο θα δεσμεύονται ότι θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους κατά την άφιξή τους στο Ισραήλ.

Σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δηλαδή είναι ανεμβολίαστος και δεν υπογράψει το σχετικό έγγραφο, τότε δεν θα του χορηγείται η βίζα για να εισέλθει στο Ισραήλ και κατ’ επέκταση δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, με την οποία συμφώνησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ