Europe Cup – Βατοί οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Europe Cup – Βατοί οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Πραγαμτοποιήθηκε η κλήρωση του Europe Cup και έγιναν γνωστά τα ονόματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων, που τίθενται αντιμέτωπες με βατούς αντιπάλους.

Βατούς αντιπάλους επιφύλασσε η κληρωτίδα του FIBA Europe Cup για τις ελληνικές ομάδες που λαμβάνον μέρος στη διοργάνωση.

Ο Ηρακλής ξεκινά από τα προκριματικά του θεσμού και έρχεται αντιμέτωπος αρχικά με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία και εφόσον περάσει, αναμετράται με το νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο-Σόποτ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο του εμπόδιο πριν τους ομίλους και συγκεκριμένα τον πέμπτο, οπού θα βρεθεί μαζί με τις Μπαχτσεσεχίρ, Μόρναρ Μπαρ και μια εκ των Τσμόκι, Μονς και Λέιντεν.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου.

Ο Ιωνικός επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 37 χρόνια και θα βρεθεί στον έκτο όμιλο μαζί με το νικητή του ζευγαριού Μονς-Λέιντεν, την Αντβέρπ και την Σπόρτινγκ.

Το Περιστέρι των πολλών μεταγραφών, θα παίξει στη διοργάνωση σε περίπτωση που αποκλειστεί από τα προκριματικά του Champions League της FIBA. Εάν συμβεί αυτό, θα καταλήξει στον έβδομο όμιλο και θα περιμένει μια εκ των Μπάκεν, Λόντον και Τρεβίζο, μια εκ των Τσμόκι, Μονς και Λέιντεν, μαζί με τη γερμανική Μέρλινς Κραιλσχάιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ