Νίκη για την Σλόβαν πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Νίκη για την Σλόβαν πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε με 1-0 της Σερέντ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας και πλέον στρέφει την προσοχή της στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό τη προσεχή Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League, επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0, χάρη σε γκολ του Καμαρά, του Σισέ και ενός αυτογκόλ.

Οι Σλοβάκοι θα έχουν ένα βουνό να ανέβουν στην ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους την προσεχή Πέμπτη (26/8, 21:45), καθώς θα χρειαστούν νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Ωστόσο, η Σλόβαν θα πάει στο παιχνίδι με νικηφόρο αέρα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σερέντ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες το πέτυχε ο Ντέζαν Ντράζιτς, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Με αυτό το τρίποντο σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Ζίλινα και έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η εντεκάδα που χρησιμοποίησε ο Βλάντιμιρ Βάις απέναντι στην Σερέντ: Χοβάν, Χράνιτσαρ, Αμπένα (45’+1’ Κάσια), Κριζάν, Ντε Μάρκο, Ντράζιτς (80’ Τσάβριτς), Κανκάβα, Λίτσι (80’ Ραμπιού), Γκριν, Στρέλετς (90’ Ζμραλ), Χεντί (81’ Βάις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ