Στην Εστουδιάντες η Σωτηρίου (pics)

Στην Εστουδιάντες η Σωτηρίου (pics)

Η έμπειρη φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας της βρήκε η Κατερίνα Σωτηρίου. Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Εστουδιάντες, με την έμπειρη φόργουορντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Η Εστουδιάντες θα είναι η τέταρτη ισπανική ομάδα που θα αγωνιστεί η Σωτηρίου, μετά τις Σαραγόσα, Ναβάρα και Μπούργος, ενώ στην καριέρα της είχε αγωνιστεί και στην Ιταλία με τα χρώματα των Τορίνο και Μπατιπάλια, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες. Μπορεί μάλιστα να είναι πλέον 37 (3/1/1984), αλλά όπως έδειξε και την περσινή σεζόν αγωνιζόμενη με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/8) η Εστουδιάντες μάλιστα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της Κατερίνας Σωτηρίου, με την ισπανική ομάδα να συνοδεύει τις αναρτήσεις της με  φωτογραφίες της 37χρονης φόργουορντ με τις φανέλες της εθνικής ομάδας, αλλά και του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ