Χάνγκα – «Δεν έκανα κάτι λάθος που πήγα στη Ρεάλ»

Χάνγκα – «Δεν έκανα κάτι λάθος που πήγα στη Ρεάλ»

Ο Άνταμ Χάνγκα μίλησε για την απόφασή του να αφήσει την Μπαρτσελόνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τις διαφορές μεταξύ Πάμπλο Λάσο και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Άνταμ Χάνγκα πήρε την απόφαση να αφήσει την Μπαρτσελόνα έπειτα από τέσσερα χρόνια και να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ούγγρο να μιλά, σε δηλώσεις του, για αυτό, αλλά και για τις διαφορές μεταξύ Πάμπλο Λάσο και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αρχικά τόνισε πως δεν έκανε κάτι λάθος επιλέγοντας τη «βασίλισσα» και πως ήταν επαγγελματίας με τους «μπλαουγκράνα», ενώ επισήμανε ότι ο Γιασικεβίτσιους είναι πιο αυστηρός από τον Λάσο.

Οι δηλώσεις του Άνταμ Χάνγκα:

Για την… υποδοχή που μπορεί να του ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μπάρτσα: «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι υποδοχή θα μου κάνουν οι φίλοι της Μπάρτσα. Δεν έκανα κάτι λάθος. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να είμαι όσο πιο επαγγελματίας γίνεται αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Για τις διαφορές Λάσο-Σάρας: «Είμαι χαρούμενος με το νέο μου ρόλο. Όλοι οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Ο Πάμπλο Λάσο σου δίνει περισσότερες ελευθερίες στο παρκέ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου λίγο περισσότερο. Ο Σάρας είναι πιο αυστηρός, πρέπει να ακολουθείς απαρέγκλιτα το ρόλο που σου αναθέτει. Το απολαμβάνω λίγο περισσότερο τώρα.

Πρέπει να συνηθίσω λίγο σε αυτήν την ιδέα και φιλοσοφία. Νομίζω πως είχα ξεχάσει το κομμάτι του ταλέντου μου. Ανησυχούσα για την άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν χρησιμοποιούσα το ταλέντο που είχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ