Σκουρτόπουλος – «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europe Cup»

Σκουρτόπουλος – «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europe Cup»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στην Ακαντέμικ, επισημαίνοντας πως στόχος είναι οι όμιλοι του Europe Cup.

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ακαντέμικ Πλόβντιν πλησιάζει (29/9, 19:00) και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο «γηραιός» βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από την αντίπαλό του, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

Για την επικείμενη αναμέτρηση: «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Κάθε μέρα που δουλεύουμε, κερδίζουμε και κάτι. Είναι μια καινούργια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και σ’ αυτό το πράγμα, μας βοηθάει η καθημερινή προπόνηση.

Όσον αφορά την Akademik Plovdiv, είναι μια ομάδα καθαρά στο βουλγαρικό στυλ παιχνιδιού, δηλαδή πολλά τρίποντα, σκληρή άμυνα, πολύ παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Έχει τρεις ξένους στο ρόστερ της, ενώ έπαιξε τρία φιλικά.

Σίγουρα δεν έχει τον βαθμό ετοιμότητας, που ίσως χρειάζεται γι’ αυτούς τους αγώνες. Εμείς, πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το Europe Cup: «Είναι σημαντικές αναμετρήσεις για τόσο νωρίς, αλλά η ιδιαιτερότητα που λέγεται κορωνοϊός μας έχει κάνει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να λειτουργήσουμε. Έχω ζήσει την εμπειρία της «φούσκας» αρκετές φορές, με την Εθνική ανδρών, όπως και κάποια παιδιά από την ομάδα μας. Πρέπει να ανταποκριθούμε.

Δεν είναι εύκολο πράγμα οι «φούσκες». Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στις δυσκολίες της κατάστασης αυτής και των αγώνων. Ο στόχος είναι να προκριθούμε και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε όλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ