Μπασκόνια – Ομπραντόιρο 91-70 – Ξέσπασε και περιμένει τον Παναθηναϊκό

Μπασκόνια – Ομπραντόιρο 91-70 – Ξέσπασε και περιμένει τον Παναθηναϊκό

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες ήταν πολλές για την Μπασκόνια, η οποία βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει απέναντι στην Ομπραντόιρο (91-70) για τη Liga Endesa και πλέον περιμένει τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Η Μπασκόνια δεν βρισκόταν και στην καλύτερη περίοδό της το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε Liga Endesa και Euroleague. Ωστόσο απέναντι στην Ομπραντόιρο είχε το δικό της ξέσπασμα, με το τελικό 91-70 να μην περιθώρια για αμφισβήτηση.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχουν πλέον ρεκόρ 3-2 στο ισπανικό πρωτάθλημα και περιμένουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Euroleague (12/10, 21:30).

Οι Βάσκοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο σημερινό παιχνίδι, τελειώνοντας το πριν καν αρχίσει, με το επιμέρους σκορ της πρώτης περιόδου να είναι 28-9. Στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα έκαναν απλά διαχείριση του μεγάλου προβαδίσματος που είχαν αποκτήσει και έφτασαν με σχετική άνεση στο 91-70.

Η Μπασκόνια είχε μεγάλη πολυφωνία στην επίθεση, με έξι παίκτες να ολοκληρώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Γκιεντράιτις να βγαίνει νικητής από την εσωτερική μάχη, με 16 πόντους. Στα ομαδικά στατιστικά, οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 21/32 δίποντα, 14/26 τρίποντα και 7/13 βολές, κατεβάζοντας 37 ριμπάουντ και μοιράζοντας 19 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ