Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 75-85

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 75-85

H Μπαρτσελόνα με μια μεγάλη εμφάνιση νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 85-75 και την πλησίασε στην κορυφή της ACB.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 85-75 της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρώτης θέσης στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να κάνει πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε ξεκάθαρα στη Ρεάλ όμως το δεύτερο είχε τη σφραγίδα της Μπαρτσελόνα που με αντεπίθεση πήρε προβάδισμα δέκα πόντων και έκλεισε προηγούμενη το τρίτο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι δεν σκόπευαν να παρατήσουν το ματς τόσο εύκολα, τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη μείωσαν στους δύο (66-68) και μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση, δεν παρασύρθηκε από τον ρυθμό της Ρεάλ και έφτασε σε ένα σπουδαίο διπλό.

Σε εξαιρετικό βράδυ οι Σανλί και Κούριτς που πέτυχαν από 17 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Μίροτιτς με άλλους 13. Για τους «μερένγκες» που δεν έχουν βρει λύσεις απέναντι στους Καταλανούς, ξεχώρισαν οι Ταβάρες με 12 και ο Γιουλ με 11.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρούντι Φερνάντεθ αποβλήθηκε στα 16.5» για το τέλος με δύο τεχνικές ποινές, ενώ στο 9ο λεπτό του ματς (φόραγε το Νο9 στη φανέλα) διακόπηκε και τιμήθηκε ο εμβληματικός αρχηγός της Βασίλισσας, Φελίπε Ρέγες. Μέσα σε απόλυτη αποθέωση, ο Ρέγες ευχαρίστησε τον κόσμο και χαρακτήρισε τους φιλάθλους της Ρεάλ ως τους καλύτερους στον κόσμο.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 40-42, 63-54, 75-85

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ