Η Ούνικς ζητά 250.000 δολάρια από παίκτη της επειδή έφυγε από τη Ρωσία! (pics)

Η Ούνικς ζητά 250.000 δολάρια από παίκτη της επειδή έφυγε από τη Ρωσία! (pics)

Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο η Ούνικς Καζάν ζητά με αγωγή της 250.000 δολάρια από παίκτη της, επειδή εγκατέλειψε τη Ρωσία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αναστάτωση στις ομάδες της VTB League και μαζικό κύμα φυγής, με την Ούνικς να μην αποφεύγει τις απώλειες.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας του Περάσοβιτς έχουν αποχωρήσει, όμως η περίπτωση του ενός διαφέρει από τις άλλες. Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Ίαν Μπέγκλεϊ, ο σύλλογος κινείται δικαστικά έναντι του Τζάρελ Μπράντλεϊ επειδή εγκατέλειψε τη χώρα. Όπως μεταφέρει μάλιστα, το κλαμπ αξιώνει 250.000 δολάρια.

Το θέμα προέκυψε επειδή ο παίκτης αποφάσισε να φύγει μια ημέρα πριν αποφασισθεί να επιτραπεί στους ξένους να αποχωρήσουν και γι’ αυτό είναι δυσαρεστημένοι μαζί του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν να βρει συμβόλαιο στη G League.

Η υπόθεση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς υπάρχει διχασμός για το να και κατά πόσο μπορούν να επικαλεστούν κάποιον όρο στο συμβόλαιο οι αθλητές για να φύγουν (παρόλο που γίνεται πόλεμος με τη χώρα να εμπλέκεται) κι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για πολλές περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ