Ούνικς Καζάν: Πρώτη αποχώρηση παίκτη λόγω του πολέμου

Ούνικς Καζάν: Πρώτη αποχώρηση παίκτη λόγω του πολέμου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ρωσικές ομάδες, καθώς ο Τζάρελ Μπράντλεϊ γίνεται ο πρώτος παίκτης της Ούνικς που αποχωρεί από το Καζάν λόγω του πολέμου.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία μετά την απόφαση της Ρωσίας να εισβάλει στρατιωτικά στην χώρα έχουν φέρει μεγάλες ανακατατάξεις και στον αθλητισμό, ιδιαίτερα στις ρωσικές ομάδες.

Πολλοί παίκτες που αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στο μπάσκετ παίρνουν την απόφαση να αποχωρήσουν από την Ρωσία, είτε για λόγους ασφαλείας, είτε δεν συμφωνούν με την στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία. Η αρχή έγινε με τον Τορνίκε Σενγκέλια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ανακοίνωσε πρώτος ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Σειρά φαίνεται τώρα πως πήρε ο Τζάρελ Μπράντλεϊ της Ούνικς Καζάν, όπου σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Αμερικανός άσος της Ούνικς θα αποχωρήσει από τη Ρωσία για λόγους ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα του Καζάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει άλλος παίκτης από την Ούνικς που να έχει αποχωρήσει από το Καζάν για λόγους ασφαλείας και φαίνεται πως ο Μπράντλεϊ είναι αυτός που θα κάνει την αρχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ