Επίσημη «κρούση» της Μπαρτσελόνα για Βέσελι

Επίσημη «κρούση» της Μπαρτσελόνα για Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον Τσέχο.

Η Μπαρτσελόνα, μετά τη αποτυχία στο Final Four του Βελιγραδίου, έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη μέρα του συλλόγου και αναζητά παίκτες που θα της δώσουν το κάτι παραπάνω σε μία ακόμη προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει τη Euroleague.

Ένα από τα ονόματα που αρέσουν στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι αυτό του Γιαν Βέσελι, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιο του και το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με την Καταλανική «Sport», οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον 34χρόνο φόργουορντ/σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια, και αναμένουν την απάντησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάρτσα είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον αποκτήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Βέσελι αν όλα πάνε όπως τα θέλουν οι Ισπανοί, θα αντικαταστήσει τον Μπράντον Ντέιβις που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς στις συζητήσεις που έγιναν για το συμβόλαιό του δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ