Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα ρίχνει στους παίκτες του για τον χαμένο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα ρίχνει στους παίκτες του για τον χαμένο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τον χαμένο ημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ. Ο Λιθουανός τεχνικός τα έβαλε ξανά με τους παίκτες του, ενώ δεν είχε πολλή όρεξη για δηλώσεις.

Καθόλου ψύχραιμα δεν πήρε τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι πέντε σερί νίκες μέσα στη φετινή σεζόν, οι τραυματισμοί και οι απουσίες των «μπλάνκος» είχαν δώσει στους Καταλανούς τον αέρα του φαβορί.

Ωστόσο η «Βασίλισσα» είχε διαφορετική άποψη κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας έτσι μια σπουδαία πρόκριση στον μεγάλο τελικό, η οποία όπως φαίνεται έφερε «τρυγμούς» στο εσωτερικό των μπλαουγκράνα.

Ο Λιθουανός προπονητής είχε πάρει ανάποδες από το τέλος του ημιτελικού, όταν άφησε αιχμές για την απόδοση της ομάδας του, ενώ και στην media day της Παρασκευής 20 Μαΐου, ήταν επικριτικός: «Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλον προπονητή ή γενικά κάποιον κόουτς η ομάδα για να μη δεχτεί 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού της EuroLeague».

Η χθεσινή ήττα έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στην Μπαρτσελόνα, η οποία εχει ξοδέψει ένα ποτάμι από εκατομμύρια (40 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της) αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα μπορέσει να πάρει τον τίτλο που τόσο επιζητούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ