Γαλατάσαραϊ: Ανανέωσε ο Πιστιόλης μέχρι το 2025 (pic+vid)

Γαλατάσαραϊ: Ανανέωσε ο Πιστιόλης μέχρι το 2025 (pic+vid)

Ο Ελληνας τεχνικός επέκτεινε τη συνεργασία του με την τούρκικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Ανδρέας Πιστιόλης, με τον Ελληνα τεχνικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με την τούρκικη ομάδα.

Ο 44χρονος προπονητής προσελήφθη τον Μάρτιο του 2022 και κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που παίζει ωραίο μπάσκετ και πετυχαίνει σπουδαίες νίκες, δείχνοντας ικανή να κοντράρει τα μεγαθήρια της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Γαλατάσαραϊ σε Basketball Champions League και Τουρκία οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ελληνα τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μια κίνηση που δείχνει την ικανοποίηση της διοίκησης της ομάδας της γειτονικής χώρας για τη δουλειά που κάνει ο συμπατριώτης μας, ο οποίος δουλεύει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής, καθώς μέχρι τώρα είχε εργαστεί ως βοηθός σε Παναθηναϊκό, Μπάνβιτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Τιμή, υπερηφάνεια και δέσμευση. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο οργανισμός της Γαλατάσαραϊ. Είμαι υπερήφανος ως μέλος αυτής της ομάδας. Δεσμευόμαστε να παλέψουμε στις καλές και τις κακές στιγμές» ήταν το μήνυμα του Έλληνα προπονητή στο Twitter.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ