Βατούτιν για Σβεντ: «Τα τραύματα του θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν»

Βατούτιν για Σβεντ: «Τα τραύματα του θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για την κατάσταση του Αλεξέι Σβεντ μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους έξω από εστιατόριο.

Ο Αλεξέι Σβεντ συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο και να αναρρώνει από την επίθεση που δέχθηκε έξω από εστιατόριο της Μόσχας, μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ από τους τελικούς της VTB League.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης και αναφέρθηκε στα τραύματά του, τα οποία όπως είπε θα χρειαστεί καιρός για να επουλωθούν.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά(ς) στο γήπεδο, Διαμαντόπουλος στο VAR: Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βγάλουν και άλλο Πολωνό μεθυσμένο

«Θα μείνει στο κρεβάτι για λίγο ακόμα, μετά τους τραυματισμούς που υπέστη. Δεν χρειάζεται επέμβαση. Αλλά τα τραύματα στο κορμί του θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να μιλήσουμε για οποιαδήποτε δραστηριότητα, πόσω μάλλον για αθλητισμό», είπε ο Βατούτιν.

Και συνέχισε: «Είναι καλό που οι παίκτες και οι προπονητές τον επισκέφθηκαν χθες. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τις έρευνες. Αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας. Ελπίζω οι δράστες να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Μερικοί συμπαίκτες του Σβεντ τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο από όπου και βγήκαν οι πρώτες του φωτογραφίες, όπου φαίνεται ξαπλωμλενος στο κρεβάτι με κολάρο στον λαιμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ