Φωτιά(ς) στο γήπεδο, Διαμαντόπουλος στο VAR: Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βγάλουν και άλλο Πολωνό μεθυσμένο

Φωτιά(ς) στο γήπεδο, Διαμαντόπουλος στο VAR: Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βγάλουν και άλλο Πολωνό μεθυσμένο

Νέο ρεσιτάλ… Μπένετ για το Άρης-ΑΕΚ. Με Φωτιά και Διαμαντόπουλο.

Φωτιά(ς) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή. Και αυτή τη φορά ο Μπένετ δεν χρειάστηκε να επικαλεστεί το «μεθύσι» κάποιου Πολωνού διαιτητή για να επιλέξει Έλληνα στη δεύτερη αναμέτρηση playoffs ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά έκανε… απευθείας ανάθεση: Σε διαιτητή Φωτιά με VAR τον Διαμαντόπουλο που για όσους ίσως δεν θυμούνται έπαιξε τελικά το ΆΕΚ-Άρης εκείνη την Κυριακή που ο Πάβελ Ρατσκόφσκι δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο προσεχώς διεθνής και κάποιοι που μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά…

Μιλάμε για κανονική πρόκληση σε ματς που παίζεται το μισό πρωτάθλημα (αν το άλλο μισό αφορά στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός). Στο δεύτερο elite διαιτητής από τη Γερμανία (Μπριχ), στο πρώτο… φίλοι αρχιδιαιτητή και Μάνταλου. Μιλάμε για οπτασία. Οι τύποι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Και όλα αυτά μετά τα χθεσινά πάλι στα Φιλαδέλφεια και τη γραμμή με την οποία ένας Μωϋσιάδης άλλαξε την ιστορία του ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Να τους έχουν και να τους χαίρονται.

Με την ευκαιρία; Στο 1.45 το «διπλό» της ΑΕΚ από σήμερα, που σημαίνει ότι θα κλείσει την Κυριακή κάτω από 1.30 στο στοίχημα. Να σας πω… παίξτε όσο προλαβαίνετε; Μάλλον είναι περιττό. Απλά στην έδρα που φέτος ας πούμε έχασε δύο φορές ο Ολυμπιακός, οι στοιχηματικές δίνουν στην ΑΕΚ την απόδοση που θα περίμενε κανείς αν το ματς της Κυριακής γίνονταν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπέροχο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την σφραγίδα ενός θεωρητικού της ακροδεξιάς που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ και έναν «τουρίστα» αρχιδιαιτητή που παίρνει 400.000 ευρώ τον χρόνο για να ορίζει τους διαιτητές ο Μάνταλος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ