Αταμάν: «Την Εφές φέτος την έχει φάει το… κακό μάτι» (pic)

Αταμάν: «Την Εφές φέτος την έχει φάει το… κακό μάτι» (pic)

Στις αναποδιές που έχουν σημαδέψει την τουρκική ομάδα φέτος στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Η Αναντολού Εφές έχει επικεντρωθεί στα εγχώρια και το πρωτάθλημα και αφού επικράτησε της Γκαζιαντέπ εκτός  έδρας με 100σταρα (106-82) κατόπιν ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε με δηλώσεις του στα προβλήματα υγείας των παικτών του, τονίζοντας πως μάλλον το… κακό μάτι τους έχει φάει.

Διαβάστε επίσης: Ποδοσφαιρική πανδαισία: Οι μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου!

Ο Τούρκος κόουτς μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον Κρις Σίνγκλετον που ταλαιπωρήθηκε με το πρόβλημα με την περικαρδίτιδα καθώς και το ανεύρισμα αορτής, όσο και στον Μπράιαν Ντάνστον ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα με το αυτοκίνητο (από κοντέινερ που κουβαλούσε νταλίκα συγκεκριμένα).

«Η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον δίπλα από τον πάγκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Ευτυχώς, ο Ντάνστον επιβίωσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όπου ακόμη έχει θραύσματα στα χέρια του, αλλά είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το ατύχημα», είπε αρχικά ο Αταμάν και συνέχισε:

«Από την άλλη, ο Σίνγκλετον μας τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς, οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, αλλά έπαθε μία περικαρδίτιδα. Σήμερα πήρε εξιτήριο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για καιρό. Οι γιατροί έχουν πει ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα και θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον προκριθούμε.

Φέτος την ομάδα την έχει φάει το… κακό το μάτι. Δεν πιστεύω πολύ σ’ αυτά, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μας βοηθήσει ο Θεός. Αυτή την στιγμή, οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι υγιείς. Ελπίζουμε αυτές να ήταν οι τελευταίες ατυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ