Με επτά απουσίες η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό στη βραδιά του Σπανούλη

Με επτά απουσίες η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό στη βραδιά του Σπανούλη

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει στη διάθεσή της επτά παίκτες για το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Χωρίς επτά παίκτες θα αγωνιστεί η Αρμάνι Μιλάνο στα δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεση του, τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στο MundoBasket 2023. Αναλυτικά οι Νικολό Μέλι, Στέφανο Τόνουτ, Τζαμπάολο Ρίτσι, που έπαιξαν με την Ιταλία αλλά και οι Μάοντο Λο, Γιοχάνες Φόγκτμαν με την Εθνική Γερμανίας δεν θα συμμετάσχουν στα δύο φιλικά. Επίσης οι Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να λάβουν μέρος.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Υπενθυμίζουμε πως Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν δύο φορές με την πρώτη να είναι κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή (15/9), ενώ η δεύτερη θα είναι την Κυριακή (17/9) σε μία βραδιά που οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμήσουν τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη λέγοντας: «Ο Σπανούλης ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και οπαδών σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητά του, το clutch παιχνίδι του και τη διάρκειά του. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά ένιωσα πόσο δύσκολο ήταν να βρίσκεσαι απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν εφιάλτης για κάθε προπονητή. Και δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ανταγωνιστής και ένας παίκτης που κερδίζει, αλλά και ένας εκλεπτυσμένος αντίπαλος και άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ