«Λουκέτο» στο ισραηλινό πρωτάθλημα!

«Λουκέτο» στο ισραηλινό πρωτάθλημα!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Winner League διεκόπη, εξαιτίας της απόφασης των παικτών για απεργία και της αδυναμίας για εύρεση συμφωνίας ανάμεσα στις αρμόδιες αρχές.

Οι παίκτες του πρωταθλήματος του Ισραήλ και η διοίκηση της Λίγκας δεν βρήκαν κοινό σημείο επαφής σε βασικά ζητήματα που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της Winner League.

Η διαφωνία, που δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί με κάποιο τρόπο, αφορούσε την αλλαγή στον αριθμό των ξένων παικτών που πρέπει να έχουν οι ομάδες.

Πρόθεση της Λίγκας ήταν να περάσει η εν λόγω αλλαγή κι από τέσσερις να τους κάνει έξι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, αυτό δεν βρήκε σύμφωνη την Ένωση Παικτών του Ισραήλ, η οποία είχε θέσει ως απαράβατο κανόνα για την όποια διαπραγμάτευση τη διατήρηση του κανονισμού.

Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις κατέληξαν σε… ναυάγιο και το πρωτάθλημα οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι δεν θα προκύψει… πρωταθλητής για φέτος, ίσως υπάρξουν κυρώσεις που θα επηρεάσουν τη συμμετοχή των ομάδων της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ