Τουρκία : Στα ημιτελικά η Εφές

Τουρκία : Στα ημιτελικά η Εφές

Η Εφές νίκησε και εκτός έδρας την Νταρουσάφακα με 79-78 και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και είχε συγκλονιστικό φινάλε, καθώς ο Ουίμς με προσωπικές ενέργειές του έβαλε μπροστά την Εφές στο τελευταίο δίλεπτο και με δικό του καλάθι διαμόρφωσε το 78-79, που έμελλε […]

Η Εφές νίκησε και εκτός έδρας την Νταρουσάφακα με 79-78 και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και είχε συγκλονιστικό φινάλε, καθώς ο Ουίμς με προσωπικές ενέργειές του έβαλε μπροστά την Εφές στο τελευταίο δίλεπτο και με δικό του καλάθι διαμόρφωσε το 78-79, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Και τούτο διότι στην τελευταία επίθεση ο Σκότι Ουίλμπεκιν προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι, όμως ο Μπαλμπάι έπαιξε καλή άμυνα πάνω του και τον ανάγκασε να σουτάρει ένα τρίποντο καταδικασμένο να αστοχήσει.

Ο Ουίμς με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος της Εφές, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον τελείωσε με double double (14π., 10ρ.). Ο Ουίλμπεκιν έκανε ό,τι μπορούσε για την Νταρουσάφακα (29π., 5ρ., 4ασ.), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο σέντερ Μάικλ Έρικ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Και οι δύο αυτοί παίκτες έχουν περάσει από την ΑΕΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ