Ιστορικό ρεκόρ για Ρέγες, στην πρόκριση της Ρεάλ στους Τελικούς

Ιστορικό ρεκόρ για Ρέγες, στην πρόκριση της Ρεάλ στους Τελικούς

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στην έδρα της Γκραν Κανάρια (99-92), έκανε το 3-0 και πέρασε στους Τελικούς της ACB, με τον Ρέγες να κάνει Ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών στην ισπανική Λίγκα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και… σκούπισε την Γκραν Κανάρια με 3-0, νικώντας την εντός έδρας σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 99-92. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα μπροστά στο κοινό τους και μέχρι το ημίχρονο (50-50) ήταν μέσα στο ματς. Από εκεί και πέρα οι Μπάες (17π), Αγκουιλάρ (15π) και Ραμπασέδα (12π) άρχισαν να κουράζονται και η πολυφωνία και η ποιότητα της Ρεάλ έκανε τη διαφορά.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο στο δεύτερο μέρος έχτισαν μια μικρή διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος με τους Κάρολ (17π), Ροντρίγκεθ (21π), Ντόντσιτς (11π) και Γιούλ (13π) να έχουν τις απαντήσεις στην επιθετικότητα της Γκραν Κανάρια μέχρι ντο τέλος (99-92). Ο φόργουορντ της Ρεάλ, Φελίπε Ρέγες, αγωνίστηκε για 15 περίπου λεπτά και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιστορία της Λίγκας (757), ξεπερνώντας τον θρυλικό Ράφα Γιοφρέσα.

Τα δεκάλεπτα: 27-25, 50-50, 71-79, 92-99

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ