Χουγκάζ και Ζιάγκος για ΑΠΟΕΛ

Χουγκάζ και Ζιάγκος για ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει προπονητή για τη νέα σεζόν, κατά την οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες, και στρέφεται στην ελλαδική αγορά. Όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net άνθρωπος της κυπριακής ομάδας θα μεταβεί την Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους δύο βασικούς υποψηφίους για τη θέση. Τον Κρις Χουγκάζ και τον Βαγγέλη […]

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει προπονητή για τη νέα σεζόν, κατά την οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες, και στρέφεται στην ελλαδική αγορά. Όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net άνθρωπος της κυπριακής ομάδας θα μεταβεί την Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους δύο βασικούς υποψηφίους για τη θέση.

Τον Κρις Χουγκάζ και τον Βαγγέλη Ζιάγκο, με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή τις τελευταίες μέρες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή ως την Παρασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα δύο ραντεβού με τους Έλληνες προπονητές θα είναι καθοριστικά. Μετά το τέλος τους ένας εκ των δύο θα πάρει πιθανότατα τη δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ