Ρεαλ : Έναν Ντόντσιτς έχασε… δύο (Βούκσεβιτς και Σπανιόλο) βρήκε!

Ρεαλ : Έναν Ντόντσιτς έχασε… δύο (Βούκσεβιτς και Σπανιόλο) βρήκε!

Μετά την απώλεια του Λούκα Ντόντσιτς που συνεχίζει στο ΝΒΑ, η Ρεάλ προχώρησε στην απόκτηση των «πιτσιρικάδων» Τρίσταν Βούκσεβιτς και Ματέο Σπανιόλο ευελπιστώντας που θα «λάμψουν» όπως ο Σλοβένος σταρ.

Μπορεί η απώλεια του Λούκα Ντόντσιτς να ήταν σημαντική για τη Ρεάλ, ωστόσο η βασίλισσα δεν τα έβαψε και… μαύρα! Ο 19χρονος Σλοβένος θα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, όμως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη βρει τους… αντικαταστάτες του. Πριν από λίγες ημέρες οι άνθρωποι των Μερενχες είχαν «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό το Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος είχε ανδρωθεί στις ακαδημίες των ερυθρόλευκων. Ο ύψους 2,07μ. 15χρονος νεαρός θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην ηλικία του. Το εντυπωσιακό του ύψος, τα μεγάλα άκρα, αλλά και η ικανότητά του στη δημιουργία τον καθιστούν ιδιαίτερα εξελίξιμο και με προοπτική να φτάσει σε τοπ επίπεδο.

Τα προτερήματα αυτά διέγνωσαν οι Μαδριλένοι και έτσι τον ενέταξαν στο δυναμικό τους προκειμένου να τον δουλέψουν και να τον «χτίσουν» κατάλληλα. Ο γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (1995-’97, 2004) και του Απόλλωνα Πάτρας (1997-’01) αγωνίζεται ως σμολ και πάουερ φόργουορντ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ελλάδας, παίζοντας πλέον στην Παίδων.

Στην ίδια λογική είχε αποκτηθεί και ο ένα μεγάλο ταλέντο, ο Ματέο Σπανιόλο. O Σπανιόλο δεν έχει καν κλείσει τα 15, έχοντας γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2003! Πρόκειται για παίκτη ύψους 1,90μ. που αγωνίζεται ως γκαρντ και διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε ένα ματς πέτυχε 78 πόντους!

Οι «ειδικοί» του μπάσκετ υποστηρίζουν πως έχει τις δυνατότητες για να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές, αν και βεβαίως ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά.
Οι άνθρωποι της Ρέαλ δεν δίστασαν να επενδύσουν πάνω του αποκτώντας τον πριν από λίγους μήνες από τη Στέλα Ατζούρα προκειμένου να τον «ψήσουν».

Ετσι οι Μαδριλένοι έχουν πλέον δύο μεγάλα ταλεντα στο δυναμικό τους, τα οποία ελπίζουν να τα δουν να εξελίσσονται σε ανάλογο επίπεδο με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ