Μπογκντάνοβιτς : «Μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα»

Μπογκντάνοβιτς : «Μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα»

Η παρουσία του Σέρβου άσου των Σακραμέντο Κινγκς απέναντι στην Ελλάδα, μπορεί να μην είναι σίγουρη ωστόσο μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA για τον αγώνα απέναντι Εθνική μας

Η Εθνική Σερβίας, στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, αντιμετωπίζει την Ελλάδα στις 13 Σεπτέμβρη.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς τελείωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 4-2 και πλέον ο στόχος της για τη δεύτερη προκριματική φάση, είναι μόνο νίκες. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι παρών στην αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική μας, με τις πιθανότητες συμμετοχής του να είναι λίγες. Ο Σέρβος άσος των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε στην ιστοσελία της FIBA για το παιχνίδι απέναντι στη «γαλανόλευκη». Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η Ελλάδα κέρδισε όλα τα παιχνίδια της αλλά περιμένουμε να έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και να πάμε στο παιχνίδι αυτό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Φυσικά εστιάζουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάντα θες να παίζεις μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι ένα από αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ