Σερέλης: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε άμυνα και γυρίσαμε το παιχνίδι»

Σερέλης: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε άμυνα και γυρίσαμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Λαυρίου στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Νντίπρο.

Το Λαύριο στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή νίκησε με 82-73 την Νντίπρο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην β’ προκριματική φάση του FIBA Europe Cup. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε, έπαιξε καλύτερη άμυνα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν φανταζόταν πως θα έπαιζε ευρωπαϊκό παιχνίδι με το Λαύριο:  «Σε καμία περίπτωση. Κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό. Εμείς παίζαμε σε ένα ανοιχτό παλιά και τώρα όλο αυτό είναι εντυπωσιακό. Αν δεν ονειρεύεσαι δεν μπορείς να πετύχεις πολλά».

Για την εμφάνιση του Λαυρίου: «Είχαμε άγχος στην αρχή δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Η Νντίπρο βρήκε μεγάλα σουτ. Έπρεπε να παίξουμε άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε. Αυτό που μετράει είναι η αντίδραση που δείξαμε και είναι σημαντικό ότι το γυρίσαμε. Χρειάζεται ένταση και συνεργασίες στην άμυνα και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε τις αλλαγές της Ντνίπρο στην άμυνα που μας τιμώρησαν πολλές φορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ