Παρί – Μονακό 92-101: Ο Τζέιμς επέστρεψε με… φανέλα Στραζέλ και οι «μισοί» Μονεγάσκοι πήραν τον τίτλο

Παρί – Μονακό 92-101: Ο Τζέιμς επέστρεψε με… φανέλα Στραζέλ και οι «μισοί» Μονεγάσκοι πήραν τον τίτλο

Οι εναπομείναντες παίκτες της Μονακό έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα στην Παρί, και με τον Μάικ Τζέιμς να επιστρέφει στην δράση έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι η… μισή Μονακό (παρατάχθηκε ουσιαστικά με οκτώ παίκτες) που σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας της Παρί με 101-92. Οι Μονεγάσκοι δεν είχαν τον Στραζέλ λόγω τιμωρία, αλλά είδαν τον Μάικ Τζέιμς να επιστρέφει φορώντας το νούμερο του Γάλλου συμπαίκτη του για να του συμπαρασταθεί!

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπό στο ξεκίνημα με τη Μονακό να παίρνει τα ηνία από το φινάλε της πρώτης περιόδου, διατηρώντας τα έως τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου. Οι πρωτευουσιάνοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου γύρισαν το ματς και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ με 27 πόντους, ο Ζουάν Μπεγκαρίν είχε 18 πόντους, ο Γιοάν Μακουντού είχε 14 πόντους και ο Έλι Οκόμπο 12 πόντους με 15 ασίστ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς είχε 7 πόντους με 7 ασίστ. Από την άλλη, ο Τζάστιν Ρόμπινσον είχε 12 πόντους και από 11 πόντους είχαν οι Λαμάρ Στίβενς και Ναντίρ Χίφι.

Τα δεκάλεπτα: 24-27, 52-55, 81-73

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ