Αρμάνι Μιλάνο – Ρέτζιο Εμίλια 100-75

Αρμάνι Μιλάνο – Ρέτζιο Εμίλια 100-75

Χάρη σε μια άλλη εξαιρετική εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Ρέτζιο Εμίλια με 100-75 και έμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο συνήλθε από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 100-75 της Ρέτζιο Εμίλια και παρέμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα, μετά από το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών.

Η ομάδα του Σιμεόνε Πιανιτζιάνι μπήκε με το πόδι στο γκάζι από την αρχή του ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 23-15 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Αντίθετο σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν ρυθμό στις δυο πλευρές του παρκέ, και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, χάνοντας μόλις με ένα πόντο (44-43).

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρμάνι σοβαρεύτηκε και με τον Μάικ Τζέιμς σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, φτάνοντας στο τέλος σε μια σχετική εύκολη επικράτηση.

Πρωταγωνιστής για τους Μιλανέζους, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους, έχοντας 6/11 τρίποντα, ενώ από κοντά σε απόδοση ήταν ο Φοντέκιο, σημειώνοντας 14 πόντους. Από πλευρά της Ρέτζιο, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Λέντο, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους, ενώ κατέβασε και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-15,21-28,31-13,25-19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ