Φουενλαμπράδα – Ρεάλ Μαδρίτης 80-95

Φουενλαμπράδα – Ρεάλ Μαδρίτης 80-95

Στις νίκες επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς επικράτησε της Φουενλαμπράδα με 95-80 και επανήλθε στην κορυφή της κατάταξης της ACB, μετά την ήττα της Μπασκόνια από την Ανδόρα.

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά από την επιβλητική νίκη της κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, επικράτησε εύκολα και της Φουενλαμπράδα με 95-80.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, καθώς προηγούνταν με 26-21 με τη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την «βασίλισσα» να ξεφύγει και άλλο στο σκορ, με αποτέλεσμα να μείνουν κοντά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (43-46).

Ωστόσο, οι «μερένχες» στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και τρέχοντας ένα επιμέρους 20-31, κατάφεραν να βάλουν στέρεες βάσεις στην επικράτηση τους, με την τέταρτη περίοδο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Σέρχιο Γιούλ με 17 πόντους και 2 τελικές πάσες, ενώ από κοντά ήταν οι Τάβαρες και Ράντολφ με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πόποβιτς που σημείωσε 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 22-20, 20-31, 17-18

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ