Πάτρικ Γιανγκ: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ» (pic)

Πάτρικ Γιανγκ: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ» (pic)

Το μήνυμα του πρώην «ερυθρόλευκου» σέντερ, ο οποίος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από 18 μήνες και είναι έτοιμος να κάνει restart στην καριέρα του.

Να αφήσει πίσω του τους σοβαρούς τραυματισμούς και να κάνει restart στην καριέρα του θέλει ο Πάτρικ Γιανγκ.  Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού αγωνίζεται πλέον στην Αβελίνο, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να διαψεύσει όσους πίστευαν ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ.

Ο θηριώδης άσος πριν από 18 μήνες είχε υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο, πλέον έχει επιστρέψει στα παρκέ και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Όνειρό μου είναι να αποτελώ έμπνευση και ζωντανή απόδειξη ότι κόντρα σε όλα δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πριν 18 μήνες έπαιζα το τελευταίο μου παιχνίδι αφότου μου είχαν πει ότι δεν θα μπορέσω να παίξω ξανά. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τώρα έχω κάνει ένα απίστευτο ταξίδι. Δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ χωρίς την πίστη στο Θεό, χωρίς στην οικογένειά μου και όλα όσα με ώθησαν να πάω μπροστά.

Όνειρό μου είναι να αποτελώ έμπνευση και ζωντανή απόδειξη ότι κόντρα σε όλα δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Ευχαριστώ το Θεό που είναι ο θεραπευτής μου, την οικογένειά μου που είναι η έμπνευσή μου και την Αβελίνο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από εδώ και πέρα έχει μόνο ψηλότερα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Αμερικανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ