Ο Σεραφέν εδραίωσε τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή

Ο Σεραφέν εδραίωσε τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή

Η Μπαρτσελόνα έστω και αγχωτικά επικράτησε της Ομπραντόιρο για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Επίσης κλείδωσε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο Κύπελλο.

Μετά τη σπουδαία νίκη με 80-65 επί της Εφές στην Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα πήρε ένα ακόμη ροζ φύλλο. Αυτή τη φορά η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς επικράτησε με 79-73 της Ομπραντόιρο στη Βαρκελώνη για την 14η αγωνιστική της ACB.

Κορυφαίος των μπλαουγκράνα ο Σεραφέν με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ από 11 είχαν Ερτέλ και Ρίμπας, ενώ 9 πρόσθεσε ο Κέβιν Πάνγκος.

Για την Ομπραντόιρο που δεν είχε στην αποστολή της τον Κώστα Βασιλειάδη (γέννησε η γυναίκα του ένα κοριτσάκι) Ομπστ και Σίννγκλερ ήταν εξαιρετικοί με 20 και 19 πόντους αντίστοιχα. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους που όμως στο τέλος είχαν τις προσωπικότητες και την ψυχραιμία για να νικήσουν.

Στο 12-2 η Μπάρτσα, παραμένει μόνη πρώτη, με τις Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθούν με 10-3 να παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή (30/12) στο Βιτόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ