Βατούτιν: «Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, αλλά σκέφτηκα πως δικαιούταν άλλη μια χρονιά»

Βατούτιν: «Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, αλλά σκέφτηκα πως δικαιούταν άλλη μια χρονιά»

Την στήριξη προς τον Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Αντρέι Βατούτιν.

Την απεριόριστη στήριξη προς το πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Αντρέι Βατούτιν σε δηλώσεις που παραχώρησε, παρά το γεγονός ότι πολλοί υποστήριζαν ότι έπρεπε να τον διώξει μετά από το περσινό χαμένο ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της ρώσικης ομάδας τόνισε: «Συνεργαζόμαστε καθημερινά με τον Ιτούδη και τον υποστηρίζω. Είναι θέμα σεβασμού. Όταν δουλεύεις κάθε μέρα με έναν άνθρωπο για τρία χρόνια και παίζεις ημιτελικό χωρίς δύο τραυματίες (σ.σ. Ντε Κολό και Χάινς), δεν είναι δίκαιο να ρίχνεις την ευθύνη στον προπονητή.

Δουλεύει σκληρά, ξέρει καλά το μπάσκετ και άξιζε να παραμείνει και φέτος. Μετά το περσινό Final 4 ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Όλοι περίμεναν έναν νέο προπονητή. Θα ήταν εύκολο για μένα να τον απολύσω μετά το Final 4 για να κάνω το χατίρι στα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, αλλά κατόπιν μεγάλης ανάλυσης σκέφτηκα πως αξίζει έναν ακόμη χρόνο.

Τελειώνουν εννιά συμβόλαια το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε. Όλα εξαρτώνται από το Final 4. Πιστεύω πως είναι ένα έξτρα κίνητρο. Αν θέλεις να μείνει στην ΤΣΣΚΑ, πρέπει να πετύχεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ